Vips så var det sommar, men vart tog våren vägen?

 

Vi har sedan förra inlägget i slutet av Mars inte haft en lugn stund. Vi har bland annat utfört dykinspektion av Göta Älvbron i Göteborg, inspektion av en kaj i Mariestad, 3 veckors servicearbeten åt Vattenfall i Trollhättan, dykinspektion av Vattenfalls skärmanläggning i Ormo där vi för övrigt körde med 2 dyklag och inspekterade i samarbete med ÅF Hydro Power.
Efter detta var vi 3 veckor i Kristianstad där vi åt Vectura utfört mycket noggrann sprickkartering och kärnborrning utav 12 st bottenplattor.
Vi har även inspekterat alla badplatser som förvaltas av Göteborgs, Mölndals och Färgelandas kommuner.
Vi har dessutom hunnit bygga ihop ett nytt dyksystem med arbetsnamnet ”kuvösen”.  Kuvösen är framtagen för att användas ihop med våra arbetsflottar och har redan varit ute i produktion i 5 veckor. Trots sina mycket begränsade yttermått innehåller hon allt som behövs för en säker och effektiv dykoperation.

Ny dykstation

Ny dykstatio

 

Vi kommer innan semestern som för oss infaller mellan vecka 29 – 31 utföra mängder av nya uppdrag, vi skall bland annat till Motala, Karlskoga, Kristinehamn och Fagersta för broinspektioner, vi skall till Göteborg för att utföra kajinspektioner åt Trafikkontoret. Vi ska i samarbete med Styrud prova lite nya tekniker för styrd borrning. Dessutom skall vi tillsammans med HydroTerra utföra damminspektion på totalt 9 kraftverksdammar i Dalsland och Dalarna åt Vattenfall och EON.
Efter semestern ligger för närvarande ca 170 broar och väntar på att bli inspekterade och fler är på väg in.
Det kommer att bli några mil på vägarna i år igen.

.

 

AKTUELLT


SOCIAL UPDATES

Facebook Status

OAuthException: Error validating access token: Session has expired on Friday, 22-Aug-14 00:26:29 PDT. The current time is Saturday, 24-Feb-18 12:07:04 PST.