OM OSS

Under Ytan Dyk & Inspektion AB skiljer sig från övriga dykföretag på marknaden genom att vara ett specialistföretag inom undervattensinspektion. Vi är en liten organisation där samtliga i företaget deltar i produktionen, detta för att garantera en bra slutprodukt. Vår huvudverksamhet är att utföra inspektions- och serviceuppdrag åt teknikkonsultbolag, förvaltare av kajer, hamnanläggningar och broar samt kraftverksindustrin och statliga myndigheter. Vi utför även helt oberoende slut- och garantibesiktningar vid anläggningsarbeten. Vi har vårt kontor och verkstad/förråd i Trollhättan.

Vi utför bro och kajinspektioner i enlighet med Trafikverkets anvisningar och Svenska kommunförbundens Kajko Kaj. Vi jobbar kontinuerligt i Trafikverkets databas BaTMan. Vi utför inspektionsuppdrag åt kraftverksindustrin i enlighet med RIDAS som är framtaget av föreningen Svensk Energi.

 

KUNSKAP OCH ERFARENHET.

Vilka är då personerna bakom ”Under Ytan Dyk & Inspektion”?
Vi är 3 personer som tillsammans arbetat inom dykeriverksamhet i nästan 45 år. Vi är utbildade yrkesdykare som följer gällande arbetsmiljölagstiftning, vi har alla genomgått Trafikverkets broinspektionskurser och har tillsammans utfört ca 3000 broinspektioner samt åtskilliga inspektioner av kajer, slussar och kraftstationer.

 

AKTUELLT


SOCIAL UPDATES

Facebook Status

OAuthException: Error validating access token: Session has expired on Friday, 22-Aug-14 00:26:29 PDT. The current time is Saturday, 24-Feb-18 12:06:51 PST.