Nytt år, nya utmaningar

Dykinspektion i Flögforsen

Dykinspektion i Flögforsen

Efter en hektisk höst där inspektionerna bara blev fler och fler har vi nu gått in i vår verkstad och förbereder vår utrustning för en ny säsong. Förra årets sista skälvande veckor avslutade vi med att inspektera broar i såväl Falsterbo, Stockholm som i Gävle. Vi har även inspekterat Sannegårdshamnen i Göteborg, färjelägena på Öckeröleden en hel del kraftstationer samt en mängd bryggor, badplatser och andra konstruktioner i vatten. Vi har utfört provtagningar i både betong och stålkonstruktioner såväl som i träpålar. Vi har även utfört sonarskanning av kajer i Göteborgs hamnkanal och på kraftststationer i Göta älv.
2013 ser spännande ut för Under Ytan Dyk, så fort isläget tillåter kommer vi att bege oss till huvudstaden för inspektioner och provtagningar i diverse konstruktioner, därefter åker vi söderut och möter våren i skåne för ytterligare provtagning av betongkonstruktioner.
Men tills dess hittar ni oss på verkstaden i Trollhättan där vi håller på att bygga klart lite nya arbetsflottar samt gå igenom all utrustning så den klarar av ytterligare en säsong.

 

Arbetsflottar under tillverkning

Arbetsflottar under tillverkning

Vi har även passat på att göra oss hemmastadda i vårt kontor, som även fungerar som en filial till Bohusläns museum :-) . Då 20 års mödosamt samlande av diverse föremål numera fyller våra väggar, ( en och annan hustru drog säkert suckar av lättnad när grejorna försvann hemifrån).

Under Ytans eget museum

Här är en del av Under Ytans samlingar

Vi hörs snart igen!

 

AKTUELLT


SOCIAL UPDATES

Facebook Status

OAuthException: Error validating access token: Session has expired on Friday, 22-Aug-14 00:26:29 PDT. The current time is Saturday, 16-Dec-17 16:06:57 PST.