Mitt mellan midsommarstång och julgran

Någon som märkt att dagarna blivit kortare?…. tänkte väl det. När man tittar i backspegeln och summerar september - oktober de sista 20 åren så är det ofta väldigt mycket att göra den här tiden på året. Då undrar man om det är för att dagarna blir kortare och man inte hinner med lika mycket på en dag, eller är det för att evelutionen inte lyckats radera samlarmänniskan i oss, dvs matförråden måste vara fyllda innan snön kommer. I modernare ordalag kallar man det dock nytt budgetår.
Under Ytan kör på för fullt, vi har sedan sista inlägget medverkat vid ytterliggare 4 st damminspektioner ihop med både Sweco och Hydro Terra. Vi har vart i Kristianstad tillsammans med Tecomatic och monterat betongmadrasser på 3 st brostöd, vi har varit på Vattenfall i Trollhättan och åkt kran…!, vi har också inspekterat ca 20 broar och några mindre kajer. De närmsta 2 veckorna återfinns vi dock i västsverige där vi hjälper Vattenfall och Sjöfartsverket med diverse projekt.
Väl mött!

Conny på under Ytan dyk åker kran på Vattenfalls kraftstation Olidan i Trollhättan

Conny på under Ytan dyk åker kran på Vattenfalls kraftstation Olidan i Trollhättan

 
Reklamchefen har betalt per logga

Reklamchefen har betalt per logga

 

 

 

AKTUELLT


SOCIAL UPDATES

Facebook Status

OAuthException: Error validating access token: Session has expired on Friday, 22-Aug-14 00:26:29 PDT. The current time is Saturday, 16-Dec-17 16:08:35 PST.