Då dyker vi ner igen…

 

Vackra ritningar från mitten av 1800 talet visar kajerna vid Gullbergsvass

Vackra ritningar från mitten av 1800 talet visar kajerna vid Gullbergsvass

Då har ytterligare en semester passerat och vi är tillbaka med fickorna fulla av arbetslust.
De första veckorna efter semestern tillbringade vi på “hemmaplan” med mängder av småinspektioner som blivit liggande. Allt för att vi skall kunna köra fullt fokus på våra broar som vi börjar inspektera from måndag (2 september). För närvarande har vi ca 230 broar som skall inspekteras, rapporteras och registreras. Dessa är belägna från Sandviken i norr till sydöstra Skåne i söder.
Veckorna efter semestern har vi utfört inspektioner åt ScanAkos och Trafikkontoret i Göteborg där vi förutom inspektion av ett tiotal broar inne i Göteborg även tittat på Östra Gullbergskajen och Gasverkskajen där de gamla ritningarna ger ett fantastiskt bra underlag för våra rapporter. Vi har inspekterat och åtgärdat kablar i Göta Älv åt Sjöfartsverket, Vi har utfört årliga inspektioner på Renovas förbränningsstation i Sävenäs, vi har varit behjälpliga med flotte och arbetsbåt åt Styrud i Malö strömmar, vi har för Vattenfalls räkning varit på Olidans kraftstation i Trollhättan, vi har varit på Vindön på Orust och inspekterat en utloppsledning och vi har utfört inspektion och sticksondering av slänter i Säveån åt BohusGeo AB.

Sticksondering och uppmätning av slänter i Säveån åt BohusGeo AB,

Sticksondering och uppmätning av slänter i Säveån åt BohusGeo AB,

Vi har dessutom haft nöjet att bevittna den historska händelsen när den nybildade innebandyklubben “Hockey Ragazzi” spelade sin första match och efter stor dramatik stod som segrare. Det skall bli spännande att följa laget framöver.

 

Under Ytan Dyk är stolta sponsorer till Hockey Raggazi

Under Ytan Dyk är stolta sponsorer till Hockey Ragazzi

 

AKTUELLT


SOCIAL UPDATES

Facebook Status

OAuthException: Error validating access token: Session has expired on Friday, 22-Aug-14 00:26:29 PDT. The current time is Saturday, 24-Feb-18 12:07:06 PST.