1 år av glädje, svett och Thaimat

Japp, nu på lördag den 1 september firar Under Ytan dyk & inspektion AB ett år som företag.
Tiden går fort när man har roligt sägs det. Isåfall måste vi ha haft sjuhelvetes kul, för oj vad fort året gick. När man å andra sidan tänker tillbaka på den där dimmiga dagen för ett år sedan, då vi mötte vår första kund med en stor klump i magen, och ett i all hast ihopslängt dyksystem i ett oinrett dyksläp, så känns det som eoner av tid förflutit. Vill du läsa mer om vårt första år så klicka på nedanstående länk.

LÄS MER OM VÅRT FÖRSTA ÅR

I övrigt har eftersommarens projekt börjat rulla igång. Vi har startat med våra broinspektioner igen, och större delen av veckan har tillbringats på ostkusten och i Småland. Vi har även haft förmånen att få utföra damminspektioner åt Vattenfall ihop med duktiga Hydro Terra, vilket alltid är lika roligt. Vi har även fått tillfälle att använda vårt nya ekolod när vi har gjort förundersökningar för ny ledningsförläggning åt Partille kommun.

Under Ytan inspekterar Bågbro i Västervik

Under Ytan inspekterar Bågbro i Västervik

Under Ytan inspekterar stenvalvsbro i växsjö

Under Ytan inspekterar stenvalvsbro i växsjö

 

AKTUELLT


SOCIAL UPDATES

Facebook Status

OAuthException: Error validating access token: Session has expired on Friday, 22-Aug-14 00:26:29 PDT. The current time is Saturday, 16-Dec-17 16:05:10 PST.